vineri, 30 mai 2014

Ba tu unde joci?

   Ca tot se apropie Campionatul Mondial, m-am gandit sa analizez loturile. Printre sutele de fotbalisti se afla si cativa care au evoluat in Liga 1 din Romania. Beto, Alvaro Pereira sau Carlos Costly sunt 3 din cele 5 nume care au facut performanta in Romania si vor incerca sa faca si la cupa mondiala.
   Ceilalti doi sunt colegi de nationala cu Yaya Toure si Drogba, este vorba de Ousmane Viera si Constant Djakpa. Inafara de nationala Coastei de Fildes, mai exista un numitor comun intre ei, amandoi au evoluat pentru Pandurii in Romania, insa in perioade diferite.

   Pe vremea cand Viera apartinea de CFR Cluj si era imprumutat la International Curtea de Arges, acesta incepuse sa prinda nationala mare, fiind selectionat constant. Alaturi de el mergea si Emmanuel Kone, coleg la Inter. Intr-o poveste foarte hazlie, Emma spunea ca la un antrenament, Drogba a venit la Ousmane si l-a intrebat unde joaca. Acesta fiind luat prin surprindere a replicat imediat "La Inter". Uimit de faptul ca nu auzise prea multe despre el, ivorianul lui Chelsea a continuat sa il interogheze pe fundasul central, caruia i-a luat destul timp sa ii explice cine este Inter Curtea de Arges.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu